Oγδόντα θέσεις έκτακτου προσωπικού στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών

Το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών προκηρύσσει την πλήρωση ογδόντα (80) θέσεων έκτακτου προσωπικού (Συνεντευκτριών) στο πλαίσιο της Πράξης «EU survey on Gender-Based violence against women and other forms of inter- personal Violence (EU-GBV) in Greece» για τις ανάγκες υλοποίησης έρευνας πεδίου.

Read more ...

The IFF Graduate Employment Program

Το Institute for the Future (IFF) είναι ένας κορυφαίος, παγκόσμιος πάροχος εκπαίδευσης και έρευνας σε τεχνολογίες blockchain και κρυπτονομισμάτων. Είναι ένα διεπιστημονικό ερευνητικό κέντρο στο Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας (UNIC), με στόχο την προώθηση των αναδυόμενων τεχνολογιών και τη συμβολή στην αποτελεσματική εφαρμογή τους στη βιομηχανία, την κυβέρνηση και την εκπαίδευση, των επιπτώσεών τους στην απασχόληση, την ανισότητα του πλούτου και τη ζωή και τις κοινωνίες μας γενικότερα.

Στα πλαίσια της συνεχόμενης ακαδημαϊκής και ερευνητικής ανάπτυξής του, το Institute for the Future (IFF) επιδιώκει να απασχολήσει φοιτητές και πτυχιούχους, σε ποικιλία εκπαιδευτικού υπόβαθρου. Ως εκ τούτου, ως μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, επιθυμούμε να ενισχύσουμε την αλληλεπίδρασή μας αυτή με όλα τα πανεπιστημιακά ιδρύματα με σχετικό ακαδημαϊκό υπόβαθρο και πρόγραμμα σπουδών.

Read more ...

Ειδική πρόσκληση για Εγγραφή στο Μητρώο Συνεντευκτών του ΕΚΚΕ

Το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών (ΕΚΚΕ) καλεί ενδιαφερόμενες από όλη τη χώρα που επιθυμούν να συμμετάσχουνστη διαδικασία επιλογής για απασχόληση ως συνεντεύκτριες σε πανελλήνια έρευνα πεδίου σχετικά με τις έμφυλες σχέσεις, να εγγραφούν στο Μητρώο Συνεντευκτών το αργότερο έως 25 Οκτωβρίου 2021.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...