Φεστιβάλ Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας GRBossible

Το Φεστιβάλ Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας GRBossible “In Action” θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου 48, 11635, Αθήνα) την Πέμπτη 8 και την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου από τις 10.00 μέχρι τις 18.00. Θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε και να συμμετάσχετε ενεργά στα παρακάτω:

16 Workshops επιχειρηματικότητας.

Την Πέμπτη 8/12, συνέδριο με θέμα “Ιn Action onlife” για την πράσινη και βιώσιμη ανάπτυξη με κεντρικό ομιλητή τον κ. Πέτρο ΒαρελίδηΓενικό Γραμματέα Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων.

 

Την Παρασκευή 9/12, συνέδριο με θέμα: “In Action online” για τις νέες επιχειρηματικές προοπτικές υπό το πρίσμα της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης, με κεντρικό ομιλητή τον κ. Μιχάλη Δρίτσα, Διευθυντή Γραφείου Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Δρ Χρ. Δήμα, αρμόδιου τομέα Έρευνας, Τεχνολογίας και Καινοτομίας.

 

Παρουσία νεοφυών επιχειρήσεων σε εκθεσιακό χώρο.

 

Corner υποστήριξης νεοφυών επιχειρήσεων.

 

Απονομή Βραβείων Επιχειρηματικότητας GRBossible 2022.

 

Παρακαλώ, πραγματοποιήστε άμεσα την εγγραφή σας στο https://www.bossible.gr/ που είναι απαραίτητη για την ένταξή σας στα συνέδρια και στα workshops.

 

Το πρόγραμμα του συνεδρίου θα το βρείτε εδώ: https://www.bossible.gr/the-bossible-festival-conference-2022/the-bossible-festival-conference-program

 

Το πρόγραμμα των workshops θα το βρείτε εδώ: https://www.bossible.gr/the-bossible-festival-workshops-2022/the-bossible-festival-workshops-program