Lidl Payroll Specialist

Η θέση

Μισθοδοσία (από την Ελλάδα) για την ομάδα μας στη Κύπρο; Ξέρουμε ότι βρίσκεται σε καλά χέρια: στα δικά σου! Καταχωρήσεις, έλεγχοι, χειρισμός αδειών, προκαταβολών και εξειδικευμένα θέματα μισθοδοσίας αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητάς σου.

Μια μέρα στη δουλειά
Εδώ ξεπερνάμε τον εαυτό μας κάθε μέρα. Και αυτό ξεκινάει από τα πιο μικρά και καθημερινά μας καθήκοντα. Φαντάσου μια μέρα σου στη δουλειά:
●    Η έδρα σου είναι ο Τομέας Διαχείρισης Προσωπικού στα Κεντρικά μας Γραφεία στη Θεσσαλονίκη και ασχολείσαι με το κομμάτι της μισθοδοσίας Κύπρου. Καταχώρηση δεδομένων και έλεγχος: λέξεις που βρίσκονται στην καθημερινή σου λίστα.
●    Είσαι expert όταν πρόκειται για κάτι σχετικό με μισθοδοσία, πάντα μας καθοδηγείς όταν πρόκειται για εξειδικευμένα θέματα που χρειάζονται λύση.
●    Σε εμπιστευόμαστε γιατί ξέρουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα της ομάδας είναι ασφαλή μαζί σου.
●    Και φυσικά σαν μέλος της ομάδας Διαχείρισης Προσωπικού, μας βοηθάς και μας υποστηρίζεις σε πολλά από τα projects μας.

 

Είσαι αυτό που ψάχνουμε;

Ας δούμε τα βασικά:

●    Οι σπουδές σου (ανώτατες) είναι σχετικές με Οικονομικά, Business ή Πληροφορική.
●    Έχεις ήδη εμπειρία τουλάχιστον 3 χρόνια σε υπεύθυνη θέση μισθοδοσίας και εμπειρία σε μισθοδοσία Κύπρου.
●    Αυτό σημαίνει ότι έχεις χρησιμοποιήσει και ανάλογα συστήματα μισθοδοσίας. Εμείς για παράδειγμα χρησιμοποιούμε το Pocket!
●    Φυσικά και χειρίζεσαι το MS Office στα δάχτυλα. Το Excel είναι το δεξί σου χέρι όταν πρόκειται για ανάλυση και διαχείριση δεδομένων.
●    Μιλάς πολύ πολύ καλά Αγγλικά. Ιδανικά και Γερμανικά.

Πάνω από όλα όμως, ξέρεις και σου αρέσει να δουλεύεις σε ομάδες. Χρειαζόμαστε το οργανωτικό μυαλό σου και το πάθος σου για τη λεπτομέρεια.  

 

Τι σου προσφέρουμε εμείς

Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε την ομάδα. Είμαστε Κορυφαίος Εργοδότης στην Ελλάδα (Top Employer) γιατί δεν σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε. Μαζί μας, θα βρεις όλα τα παρακάτω:
●    Αρχικό μηνιαίο μικτό μισθό που ξεκινάει από 1.910€. Το πλάνο μας όμως είναι σχεδιασμένο έως και 4 χρόνια μετά, που θα φτάσεις στα 2.175€ μικτά.
●    Πρόγραμμα εκπαίδευσης 1 μήνα: πριν μπεις στα βαθιά, φροντίζουμε να μάθεις όσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δουλειά την επόμενη μέρα! Φυσικά και πληρώνεσαι παράλληλα.  
●    Μια δεμένη ομάδα: αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η κουλτούρα της ομάδας μας, οι ευκαιρίες που βρίσκουμε για να κάνουμε πράγματα μαζί. Μαθαίνουμε online, μοιραζόμαστε δώρα, γιορτάζουμε, φροντίζουμε ο ένας τον άλλον.
●    Ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Η υγεία σου είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Γι’ αυτό όλη η ομάδα μας αποκτά ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Μπορείς να προσθέσεις και την οικογένειά σου.
●    Κουπόνια τροφίμων για τις αγορές σου από τα καταστήματά μας.