Hackathon: Skill it Up | 28 & 29 Αυγούστου

Ένας διαγωνισμός που έχει ως στόχο την επίλυση μιας πρόκλησης που είναι άγνωστη στους συμμετέχοντες, υπό την πίεση του χρόνου. Οι ομάδες θα κληθούν να σκεφτούν λύσεις και δράσεις σχετικά με την αντιμετώπιση τριών προκλήσεων, σε τοπικό επίπεδο  [#LocalizationsOfSDGs], που συνδέονται με έναν από τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης (ΣΒΑ), λαμβάνοντας υπόψιν τις συνθήκες που υφίστανται γύρω τους και τους επηρεάζουν άμεσα.

Σημαντικές λεπτομέρειες για τη δράση: 

 

  • Δυνατότητα συμμετοχής και τις 2 μέρες
  • Θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά, μέσω της πλατφόρμας Zoom
  • Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Facebook Event και φόρμα συμμετοχής

 

Erasmus+ Training Course “Exploring the Role of Youth in Peacebuilding and Reconciliation" στην Αλβανία

 Erasmus+ Training Course “Exploring the Role of Youth in Peacebuilding and Reconciliation"

Ποιοι; 2 άτομα άνω των 20 ετών

Πού; Pogradec, Αλβανία

Πότε; 28.06-06.07.2021

Προθεσμία Δήλωσης Συμμετοχής: ΑΜΕΣΗ!

Το training course θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη των ικανοτήτων των συμμετεχόντων στη χρήση της αφήγησης και της ψηφιακής αφήγησης για την αντιμετώπιση παλιών και συνεχιζόμενων θεμάτων σύγκρουσης. Η κατάρτιση θα περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Erasmus + και θα παρέχει στους συμμετέχοντες μια ευκαιρία να εργαστούν για τη δημιουργία νέων projects

Για περισσότερες λεπτομέρειες και δήλωση συμμετοχής: ΕΔΩ

καλύπτονται: 100% διαμονή και διατροφή καθ’όλη την διάρκεια τους και επιστρέφεται το 100% των εισιτηρίων, μέχρι το ύψος των 180 ευρώ στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών προγραμμάτων Erasmus+. Καλύπτονται έξοδα PCR Test. 

Γνώρισε το Falling Walls Lab Greece

Είσαι νέος και έχεις μια πρωτοποριακή και καινοτόμα ερευνητική ή επιχειρηματική ιδέα; Έλα στο Falling Walls Lab Greece, παρουσίασέ τη σε μια κριτική επιτροπή, εντυπωσίασε τους κριτές και φτάσε μέχρι το Βερολίνο «γκρεμίζοντας….τείχη»!

Γίνε εσύ εκείνος ή εκείνη που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον παγκόσμιο διαγωνισμό καινοτομίας Falling Walls Lab Finale στις 8 Νοεμβρίου 2021.

Αν επιθυμείς να μάθεις περισσότερα για το Falling Walls Lab Greece από τους διοργανωτές του ελληνικού και του παγκόσμιου τελικού, έλα την Τρίτη 22 Ιουνίου στο “Meet Falling Walls Lab Greece”. Κάνε εγγραφή και ενημερώσου σχετικά με την εκδήλωση, εδώ. Aκολούθησέ μας και στο event στο Facebook

Το Falling Walls Lab Greece διοργανώνεται από τον εκπαιδευτικό οργανισμό SciCo και το ερευνητικό κέντρο Αθηνά και θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 23 Σεπτεμβρίου 2021.

Κάνε αίτηση μέχρι τις 27 Ιουνίου 2021 στο https://falling-walls.com/lab/apply/greece/

Μη χάνεις χρόνο! Επισκέψου τώρα την ιστοσελίδα του Falling Walls Lab Greece, μάθε περισσότερα για το Falling Walls και για τον ελληνικό διαγωνισμό.

 

Erasmus+ Training Course “Exploring the Role of Youth in Peacebuilding and Reconciliation" στο Κόσοβο

 Erasmus+ Study Visit “Exploring the Role of Youth in Peacebuilding and Reconciliation"

Ποιοι; 4 άτομα άνω των 25 ετών

 Πού; Pristina, Κόσοβο

Πότε; 10-17.07.2021

Προθεσμία Δήλωσης Συμμετοχής: 30.06!

Κύριος στόχος της επίσκεψης μελέτης είναι να παρέχει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να κάνουν μια σειρά από επισκέψεις σε τοπικούς φορείς που ασχολούνται με την θεματική της οικοδόμησης και της διατήρησης της ειρήνης, να συζητήσουν πρακτικές συμφιλίωσης καθώς να αποκτήσουν

πρακτικές εμπειρίας που εφαρμόζονται στις χώρες των Βαλκανίων. Επίσης, θα δοθεί η ευκαιρία να συναντήσουν αντίστοιχους εκπροσώπους οργανώσεων νεολαίας για τη δημιουργία νέων συνεργασιών και δικτύων.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής: ΕΔΩ

καλύπτονται: 100% διαμονή και διατροφή καθ’όλη την διάρκεια τους και επιστρέφεται το 100% των εισιτηρίων, μέχρι το ύψος των 180 ευρώ στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών προγραμμάτων Erasmus+. Καλύπτονται έξοδα PCR Test. 

 

Eκπαιδευτικό σεμινάριο "The Importance of 21st Century Skills"

Ο Οργανισμός Νέων Youthmakers Hub (YMH), στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος European Solidarity Corps, με τίτλο "21st Century Skills Academy", διοργανώνει το διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο "The Importance of 21st Century Skills", στις 22 & 23 Ιουνίου 2021.

  • Ποιες είναι οι δεξιότητες του 21ου αιώνα; 
  • Γιατί είναι απαραίτητες; 
  • Πώς μπορούν αυτές να συμβάλουν στη διαμόρφωση ενός ανταγωνιστικού και επιτυχημένου επαγγελματικού προφίλ;

Σε αυτό το διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο θα υπάρξει αναλυτική συζήτηση γύρω από αυτές τις θεματικές. Θα δοθούν απαντήσεις σε πρακτικά ζητήματα όπως π.χ. το πώς μπορούμε να αναπτύξουμε συγκεκριμένες δεξιότητες και πως να τις χρησιμοποιήσουμε στην αγορά εργασίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα ελληνικά μέσω της πλατφόρμας Zoom. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι θέσεις είναι περιορισμένες, χρειάζεται προεγγραφή και θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όσους συμμετέχουν και στις δύο μέρες της δράσης. 

Facebook event 

 

 

Page 1 of 3