Γίνε πιστοποιημένος επαγγελματίας στο Impact Management

 

Φέρνοντας τον κοινωνικό αντίκτυπο εκεί όπου λαμβάνονται αποφάσεις για τη διαμόρφωση ενός πιο βιώσιμου, δίκαιου και ευημερούντος μέλλοντος.

Μέσα από το μοναδικό online course θα ανακαλύψεις πώς να δημιουργείς αποτελεσματικό και επαγγελματικό σχεδιασμό impact strategy. Το εξειδικευμένο και εξατομικευμένο πρόγραμμα σπουδών σε οδηγεί ώστε να κατακτήσεις ουσιαστικά τη στρατηγική μέτρησης επιπτώσεων και να μάθεις να καθορίζεις τους σχετικούς δείκτες και τα απαραίτητα αποτελέσματα που ενισχύουν τον κοινωνικό αντίκτυπο και την ανάπτυξη οργανισμών και επιχειρήσεων.

Μέσω της online εκπαίδευσης εξασφαλίζεις γνώσεις και χαρακτηριστικά που σε καθιστούν επαγγελματικά ανταγωνιστικό στον σύγχρονο τομέα του Impact Management.

Παρακολούθησε αυτό το μάθημα αν είσαι: Αναλυτής, αξιολογητής, επενδυτής ή επαγγελματίας που απαιτείται να διαβάσεις αναφορές επιπτώσεων και που επιθυμείς να βελτιώσεις την ικανότητά σου να κρίνεις τον πραγματικό αντίκτυπο από αυτές τις αναφορές. Απόκτησε όλα τα απαραίτητα εφόδια! Δημιούργησε το εργασιακό μοντέλο του αύριο! Εντάξου στον κόσμο της βιωσιμότητας!

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Social Value Greece. Για περισσότερες πληροφορίες και για εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής συμπληρώστε εδώ τη σχετική αίτηση.