Πρόσκληση Συμμετοχής σε σεμινάρια ενδυνάμωσης γυναικών 18-35 ετών του Προγράμματος Ενδυνάμωσης Νέων Γυναικών WOMENTORS

 

Αυτά και πολλά ακόμα θα σου προσφέρουν τα δωρεάν σεμινάρια ενδυνάμωσης νέων γυναικών του WOMENTORS

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης απευθύνεται σε γυναίκες 18-35 ετών και περιλαμβάνει μια σειρά 10 διαδικτυακών σεμιναρίων, διάρκειας 2-3 ωρών το καθένα, ξεκινώντας από τον ερχόμενο Νοέμβριο 2021. 

Στις νέες γυναίκες που θα παρακολουθήσουν τα σεμινάρια την ακαδημαϊκή χρονιά 2021-22, τα σεμινάρια αυτά θα προσφερθούν διαδικτυακά λόγω των υγειονομικών συνθηκών που υπαγορεύει η πορεία της πανδημίας. * Το έργο WOMENTORS υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund, με φορέα υλοποίησης το Ίδρυμα Λαμπράκη και εταίρο την οργάνωση «Αποστολή Άνθρωπος». Το πρόγραμμα Active citizens fund, ύψους € 12εκ, χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία και είναι μέρος του χρηματοδοτικού μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) περιόδου 2014 – 2021, γνωστού ως EEA Grants. Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενδυνάμωση και την ενίσχυση της βιωσιμότητας της κοινωνίας των πολιτών και στην ανάδειξη του ρόλου της στην προαγωγή των δημοκρατικών διαδικασιών, στην ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τη διαχείριση της επιχορήγησης του προγράμματος Active citizens fund για την Ελλάδα έχουν αναλάβει από κοινού το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το SolidarityNow. 

 

Αν ενδιαφέρεσαι να είσαι μία από τις συνολικά 10.000 γυναίκες της χώρας που θα ζήσουν την εμπειρία του WOMENTORS, δήλωσε συμμετοχή μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2021 (επέκταση προθεσμίας). 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο των σεμιναρίων μπορείς να βρεις εδώ

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν σε ημέρες και ώρες που θα εξυπηρετούν την πλειονότητα των συμμετεχουσών, λαμβάνοντας υπόψη τις υποχρεώσεις γυναικών που διανύουν τις σπουδές τους (π.χ. εξεταστικές περιόδους) ή εργάζονται, και το χρονοδιάγραμμα θα διαμορφωθεί με τρόπο ευέλικτο, ώστε να συνδυάζει τις ποικίλες υποχρεώσεις τους. 

Τα σεμινάρια αποτελούν μέρος ενός ενιαίου προγράμματος πολύπλευρης ενδυνάμωσης της γυναίκας. Για τον λόγο αυτό δεν είναι δυνατό να τα παρακολουθήσει κάποια γυναίκα επιλεκτικά. Προϋπόθεση εγγραφής στα σεμινάρια είναι η δέσμευση για συνεπή παρακολούθηση όλων ανελλιπώς των σεμιναρίων, με την ολοκλήρωση των οποίων οι συμμετέχουσες λαμβάνουν βεβαίωση συμμετοχής. 

Για να δηλώσεις συμμετοχή στα σεμινάρια του WOMENTORS συμπλήρωσε τη φόρμα εδώ. 

Στις Συχνές Ερωτήσεις της ιστοσελίδας του WOMENTORS, θα βρεις αναλυτικότερη ενημέρωση για το πρόγραμμα ενδυνάμωσης. 

Για περισσότερες απορίες ή ερωτήσεις μπορείς να απευθύνεσαι στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Σε συμβουλεύουμε να κάνεις την αίτησή σου τώρα, γιατί θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την πλήρωση των διαθέσιμων θέσεων.