Γίνε πιστοποιημένος επαγγελματίας Impact Analyst

H Equal Society σε προσκαλεί στον κόσμο του impact management και σε  συνεργασία με την Efiko Academy, το Social Value Greece και το Social Value International προσφέρει μια σειρά από διαδραστικά, online courses από όπου θα λάβεις την ανταγωνιστική και σύγχρονη πιστοποίηση του Impact Analyst.

Ανάπτυξε βαθιά και ευρεία κατανόηση του τι απαιτείται για τη μέτρηση και τη διαχείριση των αποτελεσμάτων που περιστρέφονται γύρω από την κοινωνική, οικονομική και περιβαλλοντική αξία εταιρειών και οργανισμών. Γίνε και εσύ κομμάτι αυτής της κουλτούρας και ενίσχυσε τις ομάδες κοινωνικών επιχειρήσεων, μη κερδοσκοπικών οργανισμών, τμημάτων βιώσιμης ανάπτυξης και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης εταιρειών και κοινωφελών ιδρυμάτων.

Μέσα από το μοναδικό διαδικτυακό μας μάθημα, θα ανακαλύψεις πώς να δημιουργείς στρατηγικές βασιζόμενες στην έννοια του κοινωνικού αντίκτυπου. Το εξειδικευμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης σε οδηγεί ώστε να κατακτήσεις ουσιαστικά τη στρατηγική μέτρησης κοινωνικού αντίκτυπου και να μάθεις να καθορίζεις όλους τους απαραίτητους δείκτες και τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

Τι θα κερδίσεις

Ø  Πιστοποιημένη αναγνώριση στον κόσμο του Impact Managment

Ø  Νέους επαγγελματικούς ορίζοντες

Ø  Αξιολόγηση του εύρους, το βάθους και της διάρκειας  των κοινωνικών και περιβαλλοντικών αποτελεσμάτων με σχετικές μετρήσεις αντίκτυπου.

Ø  Ικανότητα δημιουργίας ενός στρατηγικού πλαισίου βασιζόμενο στη θεωρία της  αλλαγής.

Ø  Υπολογισμό της κοινωνικής απόδοσης ενός έργου και δυνατότητα χρήσης δεδομένων για τη λήψη στρατηγικών αποφάσεων.

Μέσω της online εκπαίδευσης εξασφαλίζεις γνώσεις και χαρακτηριστικά που σε καθιστούν επαγγελματικά ανταγωνιστικό στον σύγχρονο τομέα του Impact Management.

Κάνε την αίτησή σου 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Social Value Greece. Για περισσότερες πληροφορίες και για εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής συμπληρώστε εδώ τη σχετική αίτηση: https://bit.ly/3kTBD6E