ΔΤ | Developers:Day:Digital, 2 & 3 Ιουνίου 2022

Developers:Day:Digital, 2 & 3 Ιουνίου 

Επιστρέφει το Μεγαλύτερο Online Career Event για Developers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι δωρεάν εγγραφές ξεκίνησαν! 

Για 5η συνεχή φορά, το kariera.gr –το μεγαλύτερο hub στην Ελλάδα για την εργασιακή ζωή– διοργανώνει το online διήμερο event με ευκαιρίες απασχόλησης στον κλάδο της Πληροφορικής και των νέων τεχνολογιών· το 

Developers:Day:Digital

Πιο συγκεκριμένα, το D:D:D απευθύνεται σε developers, web developers, software engineers, team leaders, DevOps engineers, IT experts, business analysts κ.ά., που αναζητούν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα και επιδιώκουν να μαθαίνουν τις νέες τάσεις. 

Με την καινοτομία αυτής της δράσης, το kariera.gr κέρδισε το Gold βραβείο στα Event Awards 2020 για τη λύση που προσφέρει στην ενίσχυση της απασχόλησης

μέσω της άμεσης και αποτελεσματικής στελέχωσης εκατοντάδων θέσεων εργασίας από μεγάλες εταιρείες Τεχνολογίας. 

Σε αυτό το διήμερο, κάθε συμμετέχων θα έχει τις εξής δυνατότητες: 

Πραγματοποιήση online συνεντεύξεων μέσω μιας σύγχρονης, 3D διαδικτυακής πλατφόρμας. 

Σύνδεση με έμπειρα στελέχη του χώρου και IT recruiters από εταιρείες που αναζητούν ταλαντούχους συνεργάτες. 

Παρακολούθηση webinars και ομιλιών με επίκαιρες θεματολογίες Πληροφορικής και νέων τεχνολογιών. 

Netcompany-Intrasoft: Ο μεγάλος χορηγός 

Στο Developers:Day:Digital του Ιουνίου η Netcompany-Intrasoft συμμετέχει ως Big Sponsor, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ως εταιρεία: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την επερχόμενη συμμετοχή μας σε ακόμη ένα Developers:Day event ως Big Sponsor. Πρόκειται για το ετήσιο ραντεβού μας με το kariera.gr και τις ταλαντούχες νέες και νέους, αλλά και η πρώτη μας συμμετοχή ως Netcompany-Intrasoft, που αποτελεί το νέο μας brand identity. Μέσω της καμπάνιας #BePartOfSomethingGreat προσκαλούμε όλους τους ταλαντούχους επαγγελματίες της Πληροφορικής, από junior έως senior επίπεδο, να ενταχθούν στις αναπτυσσόμενες ομάδες μας και να διαμορφώσουμε από κοινού το τεχνολογικό landscape της επόμενης δεκαετίας». 

Οι συμμετέχουσες εταιρείες του Developers:Day:Digital μέχρι στιγμής είναι: Netcompany-Intrasoft (Big Sponsor), Atos, DeepSea, Dialog Semiconductor, EY, Intralot, NOKIA, OTE, Printec, Profile Software, Vodafone, Upstream.

● Μάθετε περισσότερα σχετικά με το Developers:Day:Digital εδώ.

● Για να κάνετε εγγραφή πατήστε εδώ.

—————————–

Διοργάνωση: kariera.gr 

Επικοινωνία-Πληροφορίες: 210 8115300 Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.